E-mail:
Parola:

Cont nou
Recuperare parola
 
 
HOME   PROMOTII   DESPRE NOI   CONTACT
 
 

PRODUSE
Piese frigorifice
Freon
Ventilatoare
Aliaj sudura
Scule frigotehnie
Mapp Gaz Bernzomatic
Scule
Presostat
Detergenti
Pompa vacum-vid
Ulei frigotehnic
Termostat Dixell
Termostat Evk
Termostat
Filtru freon
Teava cupru moale
Aparat sudura oxigen gaz
Statie recuperare freon
Electroventil
Condensator de pornire
Leak stop errecome
Pompa condens
Perdea pvc-siliconica
TERMENI DE UTILIZARE

Introducere


Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.efrigo.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Continut site si Copyright


efrigo.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

efrigo.ro si toate informatiile continute sunt proprietate a companiilor Maktimpex SRL.


Frauda


Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului efrigo.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul efrigo.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor efrigo.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii


Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Brasov, Romania.

Dispozitii finale


efrigo.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.efrigo.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

 

INFORMATII UTILE
CUM CUMPAR ?
CUM PLATESC?
LIVRARE SI RETURNARE
TERMENI DE UTILIZARE
GARANTIE